O nama

eCommerce tržište u svijetu pa tako i u Hrvatskoj iz godine u godinu nezaustavljivo raste.

Na svjetskom tržištu prihod od prodaje roba i usluga putem Interneta dosegnuo je 2018. godine 2.800 milijardi eura prometa, a do kraja 2019. godine, svjetski web shopovi ostvarili su 3.300 milijardi eura prometa.

Trend rasta se nastavlja i do kraja ove godine očekuje se čak 3.900 milijardi eura prometa na eCommerce tržištu u svijetu!

No, kakva je situacija u Hrvatskoj? Možemo zaključiti da će se sličan trend nastaviti i na našim prostorima, uostalom prepoznajemo ga već zadnjih nekoliko godina.

Činjenica je da je izvor rasta vidljiv posebno u povećanju frekvencije web kupovine, a ne treba ni zanemariti sve veći broj kategorija proizvoda koje je moguće kupiti u web trgovinama. U Hrvatskoj više od 82% stanovništva ima pristup internetu, a time i mogućnost ostvarivanja online iskustva kupovine.

Prepoznajući uzlazan rast i trendove  vezane uz eCommerce, tvrtka Cesarica Stobreč  usmjerila je svoje napore kako bi svim građanima i poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj ali i u okruženju, ponudila jednostavnu, inovativnu ali i za sve sudionike sigurnu online trgovinsku platformu i na taj način, online kupovinu približili hrvatskom kupcu kao i kupcima izvan hrvatske.

 

Portal  WWW.IQ.HR  vlasništvo je tvrtke Cesarica-Stobreč, MBS: 91097207, sa sjedištem na adresi Splitska 5, 21311 Stobreč, Republika Hrvatska

Portalom upravlja Agencija Global u vlasništvu tvrtke vlasnika portala .

Adresa: AGENCIJA GLOBAL

       Splitska 5

       HR – 21311 Stobreč

       REPUBLIKA HRVATSKA

Telefon: 00 385(0)99 765 88 00

Fax:        00 385(0)99 765 88 99

@ e-mail:  info@iq.hr

 

Online korisnička podrška

Svi registrirani korisnici kao i svi posjetitelji portala svoje upite mogu poslati svaki dan 0-24 h putem sustava internih poruka ili putem kontakt obrasca.

Kako bi ste dobili najbrži odgovor na sva vaša pitanja preporučujemo Online korisničku podršku u odjeljku Upute & pomoć.

Upite možete također slati putem adresa e-pošte info@iq.hr i support@iq.hr. Ovisno o karakteru vašeg upita, kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Telefonska podrška u ovom trenutku nije podržana !